Rajmonda Bullku Net Worth

How rich is Rajmonda Bullku?

Rajmonda Bullku net worth:
$5 Million

People also search for

Rajmonda Bullku net worth 2017, biography & wiki:

Rajmonda Bulku (born in 1958 in Cërrik) is an Albanian actress and a member of the Assembly of the Republic of Albania for the Democratic Party of Albania. Wikipedia

Quick Facts

Birth date: August 16, 1958
Birth place: Cërrik, Albania
Profession:Actress
imdb.com/name/nm0119951
en.wikipedia.org/wiki/Rajmonda_Bulk

About Rajmonda Bullku:

  • Facts
  • Filmography
  • Awards
  • Salaries
  • Quotes
  • Trademarks
  • Pictures


Looks like we don't have Rajmonda Bullku interesting facts information. Sorry!Actress

Actress

TitleYearStatusCharacter
Amsterdam Express2014Vjollca
Familjet2009TV Movie
Etjet e Kosovës2006Zana
Omiros2005Francesca
Lulebore2004Short
Tirana, année zéro2001Marta, Klara's mother
Nekrologji1994
Ngjyrat e moshës1990
Kthimi i ushtrisë së vdekur1989
Muri i gjallë1989
Binarët1987
Vrasje ne gjueti1987
Dhe vjen një ditë1986
Gabimi1986
Të paftuarit1985
Duaje emrin tënd1985Jona
Kërcënimi1981Ema
Një shoqe nga fahati1980Meli
Ballë për ballë1979Zana
Emblema e dikurshme1979TV Moviemësuesja Ana
Nusja dhe shtetërrethimi1978Shpresa - nusja
Zonja nga qyteti1976Meli
Dimri i fundit1976Pranvera

Self

Self

TitleYearStatusCharacter
Përballë2015DocumentaryHerself

Looks like we don't have Rajmonda Bullku awards information. Sorry!Looks like we don't have Rajmonda Bullku salary information. Sorry!Looks like we don't have Rajmonda Bullku quotes information. Sorry!Looks like we don't have Rajmonda Bullku trademarks information. Sorry!Looks like we don't have Rajmonda Bullku pictures. Sorry!

Is Rajmonda Bullku's Net Worth Deserved?